Reparation af halskæde

Indsendt af Barbara Maria
Reparation af halskæde

Er din halskæde knækket og trænger til reparation?

Har du hængt fast med din halskæde eller har et barn har fået revet i den eller trænger halskæden til at blive efterset, fordi du har gået med den i mange år?

Du kan spare dig for mange penge og ærgelser ved jævnligt at få efterset din halskæde også selvom den ikke nødvendigvis er knækket. Taber du halskæden, fordi den er blevet slidt eller beskadiget uden du har lagt mærke til det, kan du miste både halskæden og eventuelt det vedhæng der hænger i den.

Forskellige typer af reparation på halskæder

Hos Barbara Maria reparerer vi alle former for halskæder, hvad enten de er i sølv, forgyldt, guld eller hvidguld. Vi udfører alle former for reparationer – bl.a.lodninger af knækkede halskæder, forstærkninger på halskæden, udskiftning af låse på halskæder, afkortning eller forlængelse af halskæder m.m.

Når du indleverer din halskæde gennemgår vi først kæden sammen med dig, for at se om der skulle være steder på halskæden, som er blevet beskadiget, slidt eller på anden måde trænger til at blive repareret.

Få en fast pris på din reparation af din halskæde

Vi giver dig et uforpligtende tilbud med en fast pris på din reparation, så du sikkert kan træffe en beslutning om du ønsker halskæden repareret.

I tilfælde af at der er flere steder, hvor din halskæde bør repareres, kan vi også tilbyde dig en ombytningspris for din gamle kæde, hvor du i stedet for får en helt ny kæde - enten helt magen til din gamle eller en anden halskæde efter dit ønske.

Hvad koster det at få en halskæde repareret? - og hvor lang tid tager det?

Prisen for at få loddet en almindelig tynd halskæde i enten sølv, sølvforgyldt, guld eller hvidguld ligger fra 300kr. Prisen er inkl. en ultralydsrensning af kæden, så kæden er ren, når du får den tilbage igen.

Det tager i gennemsnit 3-5 arbejdsdage for at få repareret en halskæde, men er vi klar før sender vi dig en sms, så du kan få din halskæde hurtigst muligt. Du kan også vælge at betale et hastegebyr på 150kr, så kommer din halskæde helt forrest i køen med reparationer og bliver færdig - enten samme dag eller senest dagen efter indleveringen.

Kontakt os, hvis du høre om hvordan din halskæde kan repareret.

Kunne du tænke dig at få din halskæde repareret eller efterset, så du trygt kan gå med den igen, så lad os give dig et tilbud på reparationen.  Besøg os i vores guldsmedeforretning Barbara Maria i Dragør på Amager (13km fra Københavns Rådhusplads), du kan også maile os et billede af halskæden på kundeservice@barbaramaria.dk eller du kan ringe til os på 32530569 mandag til fredag mellem 10-17.30 og lørdag fra 10-14.

Tilbage til bloggen