Barbara Maria medvirker i TV2 Godmorgen Danmark - Forvandl dine gamle smykker til nye skatte med Maria og Thomas Nielsen fra Barbara Maria

Indsendt af Maria Nielsen
Barbara Maria medvirker i TV2 Godmorgen Danmark - Forvandl dine gamle smykker til nye skatte med Maria og Thomas Nielsen fra Barbara Maria

Forvandl dine gamle smykker til nye skatte med Maria og Thomas Nielsen fra Barbara Maria

Har du nogensinde tænkt over, hvad du skal gøre med de gamle smykker, du har arvet?

Måske er de ikke helt din stil, eller også er de lidt slidte med tiden. Men før du gemmer dem væk i en skuffe for altid, hvad så med at give dem nyt liv? Maria og Thomas Nielsen, indehavere af Barbara Maria i Dragør, har nogle fantastiske ideer til, hvordan du kan forvandle dit arveguld til smukke, moderne smykker. De delte deres tips og tricks på TV2's Godmorgen Danmark.

Historien bag Barbara Maria

Barbara Maria er en charmerende guldsmedje i hjertet af Dragør, drevet af det talentfulde par Maria og Thomas Nielsen. Guldsmedjen ovenover butikken smeder Thomas Nielsen smykker, mens Maria Nielsen som diamantekspert udvælger de fineste brillanter til smykkerne. Man mærker passionen for at skabe smykker med høj affektionsværdi og glæden ved at gravere små budskaber i smykkerne.

Hvorfor forvandle arveguld?

Arveguld har ofte stor sentimental værdi, men stilen på smykkerne passer måske ikke altid ind i din nuværende smag. Ved at genbruge guldet i nye smykker kan du bevare den følelsesmæssige betydning samtidig med, at du får noget, du vil elske at bære hver dag. Thomas Nielsen forklarer: "Det er en fantastisk måde at holde minderne i live på en måde, der også er relevant for din egen stil."

Hvordan foregår det?

Vurdering og design

Det første skridt er at tage dine gamle smykker til en professionel guldsmed som Maria og Thomas. De vil vurdere kvaliteten og kvantiteten af guld og ædelstene, og derefter diskutere designmuligheder med dig. "Det handler om at finde en balance mellem kundens ønsker og smykkernes potentiale," siger Maria. Du kan booke et gratis formøde, så du ved hvad mine muligheder er.Smeltning og formning

Når designet er besluttet, smeltes det gamle guld og formes til det nye design. Nogle smykker håndsmedes fra bunden, andre modeller støbes i sand efter en model.  Dette er en nøje og præcis proces, der kræver ekspertise og erfaring. Maria og Thomas og deres team bruger avancerede teknikker for at sikre, at det nye smykke er af højeste kvalitet.

Tilføjelse af personlige præg

For at gøre smykket endnu mere unikt kan du vælge at tilføje personlige detaljer såsom graveringer eller ekstra ædelstene. Maria Nielsen er anerkendt diamantekspert og medlem af gemmologisk selskab. Hun er kendt for sin evne til at indfange kundens personlighed og historier i smykkerne.

Eksempler på transformationer

De klassiske forandringer er fx en vielsesring fra en afdød ægtefælle, som ændres til et hjertevedhæng hvor den gamle inskription bevares. Guldsmedjen laver ofte også enkeringe, hvor mandens ring sættes sammen med hustruens - og han symboliseres med en fin brillant, som en lysende stjerne på himlen.

En af Maria og Thomas’ yndlingshistorier er om en kunde, der ønskede at sælge sin gamle forlovelsesring og vielsesring efter sin skilsmisse. I stedet for blot at købe guldet foreslog Thomas at støbe et nyt smykke af guldet og indfatte diamanterne i. Smykket blev givet som konfirmationsgave til parrets fælles datter - På den måde gik den kærlighed som smykkerne var givet i videre til datteren.

Din mulighed for at lære mere

Du kan se Maria og Thomas Nielsen dele flere inspirerende historier og tips på TV2's Godmorgen Danmark. Det er en fantastisk mulighed for at lære mere om, hvordan du kan forvandle dine gamle smykker til noget nyt og fantastisk.

Se klippet fra TV2's Godmorgen Danmark

Her kan du se klippet fra TV2's Godmorgen Danmark, hvor Maria og Thomas Nielsen fortæller om, hvordan du kan forvandle dit arveguld til nye smykker:

https://play.tv2.dk/serie/go-morgen-danmark-tv2/guld-i-gemmerne-c1eb2e54-c9f4-4cfc-9d54-60a38fddc980

 

 

Besøg også Barbara Maria i Dragør eller tjek deres hjemmeside Maria.dk for at se nogle af de smukke smykker og finde inspiration til dit eget projekt.

Konklusion

At omdanne arveguld til nye smykker er ikke kun en måde at opdatere din smykkekollektion på; det er også en måde at bære dine minder tæt på hver dag. Med hjælp fra eksperter som Maria og Thomas Nielsen kan du være sikker på, at resultatet bliver noget unikt og meningsfuldt. Book en gratis tid her.

Tag det første skridt mod at skabe dit drømmesmykke ved at kontakte Barbara Maria i dag. Og husk at se klippet fra TV2's Godmorgen Danmark for at få endnu mere inspiration!

Tilbage til bloggen