Specielle forlovelsesringe: Find den rette ring til at fri med

Indsendt af Barbara Maria

Specielle forlovelsesringe: Find den rette ring til at fri med

Kan du ikke slippe tanken om at være sammen med din kæreste resten af livet, er der måske god grund til at gå på knæ og stille det store spørgsmål. Du har sikkert også leget med tanken om, hvordan du vil gøre det. Måske skal der sættes en hel dag af til romantiske øjeblikke med frieriet som klimaks? Måske skal det ske foran familie og venner? Eller måske skal spørgsmålet falde i et roligt øjeblik en søndag ved morgenbordet?

Uanset hvilken situation du vælger at spørge din udkårne i, er det ekstra romantisk at have en smuk ring klar som symbol på jeres forlovelse. At finde den helt perfekte ring er ikke nemt, og specielleforlovelsesringe kan være en udfordring at finde. En ring til at fri med skal helst falde i din kommende hustrus smag, men uanset om du rammer plet eller ej, så vil en så personlig gestus højst sandsynligt falde i god jord.

Hos Barbara Maria kan du finde et smukt udvalg af specielle forlovelsesringe til at fri med både her og her.

Hvordan vælger jeg så den perfekte ring? 

Hos Barbara Maria står vi altid klar til at guide dig nærmere den perfekte ring til at fri med.

Til at begynde med, kan du notere dig, hvilket ædelmetal hendes yndlingssmykker er lavet i – guld eller sølv, måske med en smuk ædelsten såsom en diamant?

Når du har fastlagt de grundlæggende valg af materialer, skal du vælge stil og udtryk. Og her kan det blive vanskeligt. Du kan derfor med fordel besøge vores butik på Amager, hvor du kan sammenligne vores store udvalg af specielle forlovelsesringe. Dette kan hjælpe dig med at få et overblik over de forskellige typer, og vi har god erfaring med udelukkelsesmetoden.

Hos os kan du trygt lade dig inspirere og vejlede – vi hjælper dig hellere end gerne med at finde den perfekte ring som prikken over i’et til det store spørgsmål.

Tilbage til bloggen