Hos Barbara Maria tilbyder vi reparation af dine smykker

Indsendt af Barbara Maria

Hos Barbara Maria tilbyder vi reparation af dine smykker

I vores guldsmedeværksted tilbyder vi at tage dit smykke ind til reparation og gøre det smukt igen. Vi har nemlig en erfaren guldsmed knyttet til forretningen, og det betyder, at vi kan klare langt de fleste reparationer af smykker i vores butik i København. Det eneste, du skal gøre, er at kigge forbi vores butik – så giver vi dig et uforpligtende tilbud på en reparation!

Reparation af dine smykker i København

Er stenen i din ring ved at falde ud? Er din perlekæde sprunget? Eller er låsen på din halskæde eller armbånd gået i stykker? Ligegyldigt hvilken form for skade, der er tale om, kan vi hjælpe dig. Vi holder os altid opdaterede omkring de nyeste og bedste teknikker inden for reparation af smykker, så du trygt kan overlade dine ødelagte smykker til os. Så tager vi hånd om dem. Vi tilbyder også at gøre både kæder og ringe større eller mindre afhængigt af, hvad du har brug for. Har du et emaljesmykke såsom de klassiske marguerit-smykker, tilbyder vi også at reparere disse. Emalje er et relativt skrøbeligt materiale, og derfor kan du være uheldig at få en skade på dit smykke. Heldigvis tilbyder vi også reparation af smykker med emalje, så de kan blive flotte og anvendelige igen. 

Giv dine smykker et eftersyn

De fleste smykker kræver ikke meget vedligeholdelse. De kan for det meste bruges igen og igen, uden der sker noget ved det. Men har du smykker med en fatning, er der alligevel god grund til indimellem at give dit smykke et eftersyn. Fatninger holder eksempelvis diamanter og andre ædelsten fast. Det gælder både i ringe, øreringe og andre smykketyper. Da ædelsten er kostbare, kan det være en dyr fornøjelse, hvis fatningen svigter, og du taber din sten. Derfor kan det godt betale sig at slå et smut inden om vores butik. Her vil vi kontrollere, at fatningen er, som den skal være, så du ikke risikerer, at stenen pludselig falder ud.

Pris på reparation af smykker

Den eksakte pris på reparationen af et smykke afhænger først og fremmest af, hvor omfattende en reparation, der er tale om. Derudover afhænger prisen også af, hvorvidt der skal tilføjes eksempelvis ekstra led i en kæde eller tilføjes guld, sølv eller ædelsten. Du er altid velkommen hos os, hvor vi kan give dig et prisestimat på din reparation. Vi glæder os til at at give dine smykker vores bedste behandling.

Tilbage til bloggen