Få en personlig, unik ring hos Barbara Maria

Indsendt af Barbara Maria

Få en personlig, unik ring hos Barbara Maria

Hos Barbara Maria har vi et smukt udvalg af ringe og forlovelsesringe i både hvidguld, guld, sølv – med eller uden diamanter. Derfor har vi mange muligheder, hvis du ønsker at forære en ring i gave til en, du holder af, give sig selv en gave, eller hvis du drømmer om at fri til din udkårne. De fleste af vores ringe har et klassisk udtryk, og vi forhandler både vores eget Maria design og andre smykkedesignere.

Personlig ring med et unik udtryk

Selvom vi har et stort udvalg af færdigdesignede ringe, er en personlig ring også en mulighed. Hos Barbara Maria kan du derfor vælge at lave en unika ring i samarbejde med os. Vi sørger for at designe ringen i tæt samarbejde med dig, så dine ønsker bliver imødekommet. Det mener vi er fundamentet for unikke ringe. Naturligvis er denne proces længere, men det endelige resultat bliver en meget personlig ring. En fin idé er at få smeltet et eller flere arvestykker, du alligevel ikke går med på grund af stilen eller designet, om til den nye ring. Eller måske ligger du inde med en gammel, ødelagt ørering eller halskæde fra din oldemor, som stadig har flotte diamanter eller andre ædelsten i sig. Disse kan også med fordel bruges til din nye unikke ring. På den måde får du genbrugt værdi, og samtidig får du en fin historie med i ringen, som gør den meget personlig.

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi har stor erfaring inden for unika ringe og kan hjælpe dig med at finde det helt rette udtryk til din nye ring. Hvis du ikke har dit eget guld til at smelte om, kan vi hjælpe dig med at lave ringe i hvidguld, guld eller sølv. Med hvidguld er der tale om om blanding mellem guld og et andet stof, som farver guldet lyst – som regel sølv eller palladium.

Kom ind i vores butik på Amager, hvis du ønsker at få lavet et unikt smykke – vi står altid klar til at guide dig til din nye, personlige ring.

Tilbage til bloggen