5 tips til hvordan du får den forlovelsesring, som du drømmer om

Indsendt af Maria Nielsen
5 tips til hvordan du får den forlovelsesring, som du drømmer om

5 tips til hvordan du får den forlovelsesring, som du drømmer om.

En forlovelsesring er noget helt særligt. Den symboliserer traditionelt et frieri, hvor spørgsmålet "Vil du gifte dig med mig?" stilles samtidig med at forlovelsesringen præsenteres. Forlovelsesringen er uden sammenligning den ring, de fleste kvinder drømmer mest om. Den vil skulle vises frem og vil blive beundret af alle, der skal høre om din forlovelse. Er du i tvivl om hvordan skal din drømme-forlovelsesring skal se ud og hvad du selv kan gøre for at sikre dig, at du vil elske den ring, som din partner vil give dig? Vi har lavet 5 tips til dig, som kan hjælpe dig.

1. Gør dig dine overvejelser

Overvej hvilken type ring du synes bedst om. Skal ringen være i guld eller hvidguld ? Hvilken stil skal ringen have - skal det være en prinsesse-ring  (solitaire-ring), en halo-ring eller noget helt tredje. Overvej hvilke ædelsten og hvilken type slibning tiltaler dig ? 

2. Giv din partner nogle ledetråde

Små ledetråde kan laves på flere måder.  Du kan “glemme” nogle udklip med forlovelsesringe et sted hvor din partner vil finde dem. Når I går i byen sammen, kan du stoppe op og kigge ved butiksvinduer, som udstiller forlovelsesringe. Husk at din partner ikke kan læse dine tanker, så vær tydelig med, hvad du godt kan lide og hvad du ikke bryder dig om.

3. Tag en veninde eller et familiemedlem med på råd

En god veninde eller familiemedlem kender oftest din smag og vil derfor kunne hjælpe dig med stille de “rigtige” spørgsmål om de forlovelsesringe du har kig på og give dig gode råd med på vejen.

4. Gå på opdagelse

Besøg guldsmed Barbara Maria i Dragør. Vi hjælper dig med at få styr på din ringstørrelse. Prøv en masse forskellige typer forlovelsesringe for at se hvordan de rent faktisk ser ud på din hånd. Få en snak med vores guldsmed om hvilke muligheder der findes for at få dine særlige ønsker om en forlovelsesring opfyldt.

5. Vær tålmodig 

Din partner vil med stor sandsynlighed gøre er stort forarbejde for at finde den rigtige forlovelsesring til dig. Har du været tydelig omkring hvad du kan lide, så vil din partner uden tvivl have lagt mærke til det. Romantik og timing er vigtigt, så husk at være tålmodig og lad din partner forstå, at valget af forlovelsesringen selvfølgelig er op til  ham eller hende og skal ske i deres tempo. Det vigtigste er, at det kommer fra hjertet. 

Tilbage til bloggen